Gràcies a la tecnologia d'Skype ja pots accedir a tots els nostres cursos, siguis on siguis.

 

Aprendre xinès és enriquidor en molts aspectes. Des del punt de vista occidental, Xina és simplement l'altre pol de l'experiència humana, podem mesurar millor la nostra pròpia identitat comparant-la amb una altra tan diferent. I aprendre xinès és una gimnàstica mental extraordinària.
 
Ja no cal renunciar a estudiar xinès només perquè on vivim manqui de serveis educatius (el nostre Curriculum Vitae pot ser tan interessant com el d'una persona que tingui accés a més oferta educativa), o perquè a causa de les obligacions personals i/o laborals ens és impossible desplaçar-nos fins a una escola.

Quins cursos oferim? A quins preus i horaris?

Es poden estudiar tots els cursos que actualment oferim de forma presencial:

- Curs estàndard de setembre a juny, de xinès oral i escrit (veure aquí). Inici de cursos tot l'any.

- Cursos intensius d'estiu, de xinès oral i escrit (veure aquí).

- Curs de 15 hores "kit de supervivència" per aprendre a moure's a la Xina (veure aquí).

A més, també oferim cursos a mida per a persones majors de 60 anys. El contingut és el mateix, però el ritme d'aprenentatge és més relaxat.

Els preus són els mateixos que en la modalitat presencial. Respecte als horaris, aquests són molt flexibles (de 7 a 21 h.) i es fixen en funció de la disponibilitat dels estudiants i de l'escola.

Els alumnes que segueixen les classes per Skype es regeixen per les mateixes condicions que els alumnes presencials (aquí es té accés al Reglament Intern). L'única diferència és que el nombre màxim de persones per grup és de 6, en lloc de les 8 de les classes presencials.

 

Per què fer classes en grup per Skype? 

Els cursos per Skype són el més semblat a estar físicament a classe. El nostre concepte d'aprenentatge és que la informació es transmet, però el coneixement es construeix. És a dir, el nostre cervell no és una simple caixa d'emmagatzematge d'informació, sinó que aprenem emmagatzemant informació i processant-la al mateix temps.

El xinès és molt diferent a la nostra llengua materna i la seva lògica no ens és evident, necessitem que ens expliquin perquè aquesta llengua funciona d'aquesta manera. A  Shu Xiang pensem que a més del QUÈ cal aprendre el PERQUÈ, cal fer preguntes que assenyalin els buits d'informació i que ajudin a la memòria a indexar les respostes.

La interacció amb el professor i d'altres alumnes ens ajuda a reflexionar i a construir coneixement, i aquesta experiència no es pot substituir pel simple visionat d'un vídeo a YouTube, per exemple.

Fora de les hores lectives l'alumne compta amb el suport del professor per a realitzar qualsevol consulta (per email i per WhatsApp). A més de les classes presencials per Skype, també s'inclouen activitats en petits grups (2 o 3 persones), sota la tutela del professor.


Quantes persones hi ha per grup?

Els grups són reduïts, amb un mínim de 4 i un màxim de 6 alumnes.